Om oss

När du besöker oss ligger dina önskningar i fokus. Tillsamman skapar vi en magisk stund och fantastisk resultat.

Vi går kontinuerligt på utbildningar och har valt att arbeta med professionella märken som Kevin Murphy, Living Proof & Zenz Organics

Kevin Murphy `Skincare for your hair` är paraben och sulfatfria lyx produkter som är baserade på växtextrakt och eteriska oljor. Rent och miljövänligt märke.
Vi använder oss även av Kevin Murphy´s Color.Me färger som är ammoniakfria, PPD fria,  baserade på honung, shea butter och granatäpple. Color.Me ger friskt ”levande” hår.

John Master Organics ekologiska produkter som behandlar naturen och kroppen med respekt. Helt utan kemiska och syntetiska tillsatser. Naturligt väldoftande produkter som ger fantastiska resultat. Pure nature

Zenz Organic är svanenmärkt hårvård som bl.a. är lämplig för parfymallergiker, barn och gravida. Hårvårdsserien är baserad på härliga naturliga ingredienser och tar hänsyn till både miljö och hälsa.

Lily Lolo & BOHO  ekologisk makeup

Living Proof är vår nya favorit som erbjuder högkvalitativa hårvårdsprodukter som blivit omåttligt populära över hela världen.

ID HAIR Elements vänligaste glutenfria vegan serie som är närproducerat i utkanten av Malmö.

Vi tänker på vår planet och försöker jobba så miljövänligt som möjligt.

We also speak francais, polski and english. Förutom det har vi stans godaste kaffe och schysst te for tea lovers.

Vi har även Onlinebokning.

OBS Vänligen avboka senast 24 h innan bokad tid. Vi debiterar fullt pris vid uteblivet besök

Iza (den onda) – frisör made in 2006

En berest frisör som cyklar glatt och snabbt till jobbet. En som alltid tävlar med sig själv och är alltid nöjd med sina jobbresultat.

Förkärlek till form, färg & galna människor.

Drömmar?

Klappa isbjörnar på Svalbard. Gå ner i vikt. (Ej PK)

Anna (den goda) – frisör made in 1999

16 år i Frankrike.
Förutom livet på salongen har Anna fokus på mat, träning & aktivt familjeliv. Salongens blondin åker ofta till Frankrike och tar med sig den franska dynamiken. Den sprider hon glatt på salongen, det behövs i Västra hamnen.

Drömmar?

Många! Sluta jobba vid 45 års åldern även om hon älskar att stå på salongen. Vill bli snuskigt rik och flytta tillbaka till Rivieran :) etc etc

 

 

Öppettider: mån 9-17 / tis-ons 9-18 / tor-fre 9-17 /Jämna lördagar 9-14

Telefon: 040 - 608 37 51