En lugn stund i en ljus salong, i en kreativ oas bland gröna blad, skön musik samt njutbar dryck.
Välkommen till Varvet.

Iza

DEN ONDA

Multitasking, VD

Hon undrar egentligen vad hon gör i stan. Så fort hon ledig är hon på bortaplan. Skogen kallar men nu är hon fast i det som kallas Djupadals hole of happiness. Hon har en unge med ryskt klingande namn med tjockt vackert svall som bokstavligen äter allt. De två plockar blåbär och svamp och gör sånt där som polacker verkligen kan! En nöjd pessimist. En som lyssnar på vad du vill men går inte med på allt. Gillar att förändra, flippa här och där. Utmana henne. Mår illa av plast, marknadsföring, janten, pk. När hon blir stor kommer hon att bo med massa katter och skägget i Skälsebo.

Frisör anno 2007, hon är den yngre och genuint galen
Status – lycklig singel i 20 år men hösten 22 hände nåt.
Gillar – chili, sameriket, ayahuasca, öl på Restaurang Möllan
Favo artist – Demis Roussos, Brian Ferry, Cohen,
Old Lost John, fd groupie
Reser helst till? – Kreta, Tiveden, inga storstäder tack
Om du ej blev frisör? – antropolog eller kriminolog, eller varför inte Sveriges statsminister!
Bästa med yrket? – finns en del, vin efter det!
Djur – katt, så klart
Barn – en långhårig morsgris, välskapt son

Anna

DEN GODA

Franskslipad klippa

Det fanns en gång en ung vacker skånsk tös. Hon bodde i Höör och ville se något annat än skogen utanför. Hon slog till stort. Blev franska rivieran när hon bara var 18 år gammal. Semestern varade i 16 år och 4 barn blev till, den femte was born here. Hon gillar tydligen barn! Hon avgudar friska romantiska dofter och Will Smith gjorde helt rätt enligt henne när han slogs för sin skalliga kvinna. Hon älskar det klassiska. Gå till henne om du behöver positiva tankar eller lösningar på det du grubblar över. Hon svänger sällan ut. I varken psyket eller hantverket. Stabil blondin med läppstift på. Så ska det va. Skön terapi! Obotlig romantiker.

Frisör anno 1999, hon är den mogna och kloka
Status – lyckligt gift med Fredi, en Morgan Freeman kind of man
Gillar – fina väskor och sånt där
Skådisar – Benicio del Toro, Terrence Howard med även Bradley Cooper
Reser helst till? – där det finns sol, god mat, puls och kul affärer
Om du ej blev frisör? – barnmorska, jurist eller Macrons älskarinna!
Djur – hund, ogillar katter
Barn – fem vackra döttrar, wohooo vem har det?

När man är en engagerad och proffsig frisör behöver man sällan skylta med det. Det upplevs och man kommer tillbaka, helst vill man ta dit sin vän och så byggs tillslut en härlig krets. Våra liv baseras inte på yrket däremot trivs vi väldigt bra med att försköna folks yttre. U great people! 

Något som dessa frisörskor har gemensamt är en grov spindelfobi.
En gång kom en *drop in* stor spindel in. Det blev hysteri. Som tur var, så var Iza modig nog och dräpa den med kvasten. Kunden var inte nöjd att spindeln fick mer uppmärksamhet än hennes hår. Trots den stora händelsen blev klippet så himla bra och hon kom så klart tillbaka. Vi utför schysst jobb och ger dig som kund garanti på att du ska bli nöjd!

Vill du bli vår nya frisör eller trainee?

Vill du jobba i en ljus luftig salong med engagerade frisörer? Vill du utvecklas med oss? Är miljö viktigt för dig? Hos oss styr du din egen tid och takt. Vi garanterar bra kundunderlag samt mycket glädje på salongen. Vi söker frisörer och trainees.

Skicka ditt CV till

Boka tid!

Boka online eller ring oss

040-608 37 51

Här kan du kontakta oss vid frågor